06-127 53 235          info@progressietraining.nl
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Progressie-Blog

  • Ruud Korsuize

Workshop: Progressie maken doe je zo.Wat ga je leren?

In de workshop: "Progressie maken doe je zo" leer je de basistechnieken van oplossings- en progressie gericht werken. Je komt te weten hoe je een progressiegesprek kunt voeren waarbij de ander zich echt geholpen voelt en dat ook helemaal zelf heeft gedaan. Het enige wat jij doet is met de juiste mindset de juiste vragen stellen.


Deze technieken pas je toe om je cliënt(en) zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Welke wensen hebben cliënten nog, wat zouden ze nog willen doen in hun leven, maar lukt ze nog niet? Welke doelen lijken onhaalbaar voor ze? Wat willen ze graag veranderen in hun leven ondanks dat ze niet goed weten hoe ze dat zouden moeten aanpakken.  Allemaal vragen die universeel gelden voor vrijwel ieder mens. Het verschil is dat jij gebruik gaat maken van deze praktische technieken zodat je direct aan de slag gaat en resultaten gaat boeken.

Weet dat oplossings - en progressie gerichte technieken voorkomen uit vele wetenschappelijke onderzoeken en therapieën die gericht zijn op het bevorderen van het welzijn van de mens. Als het met jou goed gaat dan kun je ook de goede dingen doen voor je cliënten. Je bent immers je eigen instrument. Maak dus gebruik van deze workshop die ook jou laat groeien in datgene wat je wenst in het leven. Iedere stap is er 1, en nu is het de tijd en de mogelijkheid om de eerste stap te gaan zetten. 

In deze workshop ga je dus veel doen en ervaren hoe het is om bijv. met een juiste mindset de juist vraag te stellen zodat je de cliënt en helpt zichzelf te ondersteunen in de oplossing van zijn vraag. Ik hanteer de "10 minuten"regel. Dat betekent dat je een korte, maar duidelijke uitleg krijgt over de achtergronden van de techniek, en daarna snel zelf aan de slag gaat. Ervaren hoe iets werkt is het beste leermiddel om handvatten in je vingers te krijgen.

Wat zijn de onderwerpen in deze workshop?

1) Uitleg over de 7 stappen van progressiegericht werken

2) Wat is een goede vraag?

3) Wat is een groeimindset?

4) Hoe stel ik goede vragen?

5) Progressie gesprek voeren in 7 stappen

Je krijgt tijdens deze workshop een reader waarin je alle oefeningen kunt nalezen en thuis kunt vervolgen.

Wanneer vindt deze plaats?

Donderdag 20 september van 09:00 - 12:30 uur

Waar?

Balans Healing Goes

Wat kost het?

97,00 p.p. (excl.btw)